Fostul tenismen german Boris Becker se pregateste pentru o noua cariera in sport, potrivit editiei on-line a cotidianului italian La Repubblica. Vrea sa devina jucator profesionist de poker, iar in ianuarie 2008 va participa deja la primul turneu ofi

Fostul tenismen german Boris Becker se pregateste pentru o noua cariera in sport, potrivit editiei on-line a cotidianului italian La Repubblica. Vrea sa devina jucator profesionist de poker, iar in ianuarie 2008 va participa deja la primul turneu oficial, la Dortmund.

Nu e nicio gluma, fosta stea de la Wimblendon face parte din echipa unei companii care este liderul mondial al poker-ului on-line si organizatoarea a numeroase turnee internationale. Fostul campion german va fi protagonist in cele mai importante turnee de poker care vor fi transmise fie pe internet, fie in direct, de televiziuni importante din vest, in etapele superioare ale competitiilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.