Bine ca am scapat de alegeri, de fapt, de campania electorala si chiar de ziua votarii. Nu cred ca, dupa anuntarea rezultatelor, soarta omenirii va suferi cine stie ce transformari. Mai zilele trecute, o batrana garbovita spunea: „Intrebati-ma
Bine ca am scapat de alegeri, de fapt, de campania electorala si chiar de ziua votarii. Nu cred ca, dupa anuntarea rezultatelor, soarta omenirii va suferi cine stie ce transformari. Mai zilele trecute, o batrana garbovita spunea: „Intrebati-ma daca am ce manca, si nu daca ma duc la vot“. Ne-am obisnuit cu strigatele de deznadejde si lesinurile organizatorilor nebagati in seama de nimeni dupa cele „n“ ore cat s-au straduit sa se faca utili societatii. Vom fi aflat de nereguli si fraude comise in timpul desfasurarii referendumului national pentru introducerea votului uninominal si pentru trierea europarlamentarilor. Insa cel mai impardonabil caz prezentat ieri pe fluxul de stiri pare al unui barbat din Cluj. Cititi-l cu atentie. Sau, daca stati rau cu inima, mai bine apelati la un prieten sa-l parcurga si apoi sa va faca un rezumat. E palpitant: „In urma cercetarilor facute de catre politistii deplasati la fata locului a reiesit ca Augustin B., de 78 de ani, s-a prezentat la sectia de votare, unde a solicitat si primit, atat de la comisia pentru referendum, cat si de la cea pentru alegeri europarlamentare, c ate doua buletine de vot. Acesta a votat atat pentru el, cat si pentru sotia sa, motivand ca aceasta este bolnava si semnand listele electorale la ambele rubrici“. Este ca am avut dreptate?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.