Constantina Petrea, femeia de 49 de ani care a fost sfasiata de leii de la Zoo Braila, a iesit de la Reanimare si a retrait momentele de groaza atunci cand si-a amintit de atacul felinelor. "De doi ani, de cand lucrez la Zoo, nu m-am apropiat decat
Constantina Petrea, femeia de 49 de ani care a fost sfasiata de leii de la Zoo Braila, a iesit de la Reanimare si a retrait momentele de groaza atunci cand si-a amintit de atacul felinelor. "De doi ani, de cand lucrez la Zoo, nu m-am apropiat decat o data de cusca leilor si chiar atunci s-a intamplat nenorocirea. Am sarit peste gardul de protectie, ca sa varuiesc. M-am intors cu spatele la ei. Unul a bagat laba printre gratii si m-a lipit de gard, apoi m-au muscat amandoi. Unul de umar, altul de pulpa. Au mancat bucati din carnea mea", a declarat femeia care a fentat moartea. Salvata de colegi si transportata in stare critica la spital, femeia a fost readusa la viata de medici. Potrivit dr. Stancu Dinisoaie, care o are pe femeie sub observatie, astazi ea va fi operata pentru a cincea oara, urmand ca peste cateva zile sa fie externata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.