Primarii din comunele judetului Bacau sunt repetenti la raportat numarul cererilor pentru ajutoarele de incalzire aferente lunii noiembrie. Printre edilii care risca sa piarda ajutoarele pentru incalzirea cu lemne sunt cei din comunele Blagesti, Podu
Primarii din comunele judetului Bacau sunt repetenti la raportat numarul cererilor pentru ajutoarele de incalzire aferente lunii noiembrie. Printre edilii care risca sa piarda ajutoarele pentru incalzirea cu lemne sunt cei din comunele Blagesti, Poduri, Ghimes, Palanca, Prajesti, Parincea si Saucesti.
Primarii din aceste localitati nu au transmis Directiei pentru Munca, Familie si Solidaritate Sociala Bacau raportarea in vederea centralizarii datelor. "Pana la aceasta data, la nivelul Directiei s-au inregistrat 104.665 de familii care pot beneficia de ajutoare pentru incalzire. Pentru perioada noiembrie - martie, efortul financiar este de 1.899,800 RON", a spus Gheorghe Apostu, director DMFSS.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.