Forte Business Services, reprezentanta grupului Siemens IT Solutions and Services in Romania, si-a dublat cifra de afaceri pentru anul financiar 2007, incheiat pe 30 septembrie, pana la 50 milioane de euro. Valoarea contractelor semnate se ridica la
Forte Business Services, reprezentanta grupului Siemens IT Solutions and Services in Romania, si-a dublat cifra de afaceri pentru anul financiar 2007, incheiat pe 30 septembrie, pana la 50 milioane de euro. Valoarea contractelor semnate se ridica la 70 milioane de euro. "Pentru anul financiar 2007, Forte a inregistrat o crestere de peste 100% a cifrei de afaceri, comparativ cu anul precedent. In plus, valoarea serviciilor a crescut considerabil in ansamblul cifrei de afaceri, ajungand in acest an la o treime din vanzarile companiei. In aceste conditii, Forte se numara printre cele mai de succes afaceri Siemens in Romania", a declarat, intr-un comunicat, directorul general al companiei, Bogdan Radu Constantinescu. Serviciile cu valoare adaugata au inregistrat cea mai mare pondere din istoria firmei, raportat la structura veniturilor, compania consolidandu-si astfel pozitia pe piata locala a serviciilor profesionale IT. Forte Company a fost preluata de catre grupul german Siemens, prin intermediul Siemens Business Services (SBS) Austria, la jumatatea anului 2005 si a fuzionat cu filiala de servicii din Romania a SBS.
Compania are noua sucursale in principalele orase si puncte de lucru in fiecare judet. La Timisoara, Forte a deschis doua centre de suport tehnic la distanta, unul dedicat clientilor de la nivel mondial, iar celalalt clientilor din tarile vecine.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.