Ce n-a facut presa americana a facut cea britanica. A aruncat cu noroi, luandu-se dupa niste simple zvonuri, in candidatii la fotoliul de la Casa Alba.

Scrisori si e-mail-uri anonime insinueaza ca fosta Prima Doamna a Americii, Hillary Cli
Ce n-a facut presa americana a facut cea britanica. A aruncat cu noroi, luandu-se dupa niste simple zvonuri, in candidatii la fotoliul de la Casa Alba.

Scrisori si e-mail-uri anonime insinueaza ca fosta Prima Doamna a Americii, Hillary Clinton, prezidentiabila de la anul, ar fi avut o relatie sexuala cu superba ei colaboratoare, Huma Abedin. Incredibila dezvaluire e facuta de publicatia britanica Times.

Chiar si cititorii autohtoni au fost socati, dar mai ales cei americani si, in special, membrii echipei de campanie a senatoarei de New York. "Asta depaseste cu mult calificativul de gunoi de tabloid ... e o acuzatie ridicola si iresponsabila", a declarat o sursa din anturajul lui Hillary.


GURI RELE. Tabloidul mentioneaza la un moment dat ca a preluat mai multe zvonuri lansate de bloggeri si internauti, pentru a caror autenticitate nu baga mana-n foc. Adevarul este ca, oricum, confruntarile intre candidati arata ca actuala campanie prezidentiala are toate sansele sa fie cea mai "murdara" din istoria alegerilor americane.

Si alti candidati au fost atacati de gurile rele. Astfel, despre sotia candidatului republican Rudy Giuliani, fostul primar al New York-ului,  s-a spus ca a sustinut o campanie de "ucidere a unor catei nevinovati". La randul lui, contracandidatul lui Hillary, Barack Obama, a fost acuzat ca e "musulman extremist", iar candidatul republican, Fred Thompson, ca e un "playboy corupt".  Cele mai multe rautati lansate impotriva candidatilor au venit din statul Carolina de Sud - unde campania este o grea incercare pentru republicani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.