Dinamo nu a tras nici un sut pe spatiul portii steliste in repriza secunda a derby-ului de sambata seara, pierzand cu 0-1 in fata eternei rivale. Imediat dupa ultimul fluier al arbitrului Alexandru Deaconu, actionarii “cainilor” au facut
Dinamo nu a tras nici un sut pe spatiul portii steliste in repriza secunda a derby-ului de sambata seara, pierzand cu 0-1 in fata eternei rivale. Imediat dupa ultimul fluier al arbitrului Alexandru Deaconu, actionarii “cainilor” au facut o sedinta ad-hoc chiar in fata usii de la loja lui Gigi Becali. Cand a iesit pe coridor, acestia l-a gasit pe Cristi Borcea cu febra si cu lacrimi in ochi, in timp ce colaboratorii acestuia abia puteau sa articuleze cuvintele. Finantatorul Stelei a incercat sa mai detensioneze atmosfera cu cateva glume, dar nu a reusit sa ii faca sa isi ia gandul de la infrangere.

Cornel Dinu nu a vrut sa isi asume raspunderea
Actionarii dinamovisti au hotarat ca nu se mai poate continua cu Walter Zenga, chiar daca inainte de meci Borcea declarase ca pozitia italianului nu este in pericol, indiferent de rezultat. La randul sau, Zenga a simtit ca secundele la Dinamo ii sunt numarate si a declarat, in conferinta de presa, ca peste tot numai antrenorul este vinovat pentru rezultatele slabe. El a lasat astfel sa se inteleaga faptul ca este posibil sa plece. Tehnicianul nu a ezitat sa ii atace pe j ucatori, principalele tinte fiind reprezentate de Lobont, Pulhac si Bostina. La miezul noptii, conducatorii i-au spus lui Zenga ca este nevoie de o schimbare la nivelul bancii tehnice, iar acesta a fost de acord sa plece fara sa ceara despagubirea de aproximativ 300.000 de euro.
Desi au existat zvonuri ca actionarii s-ar fi razgandit, ieri dimineata, si nu ar fi vrut sa ii accepte demisia italianului, pe site-ul oficial al lui Dinamo a aparut stirea rezilierii de comun acord a contractului. Cum Cornel Dinu nu a vrut sa fie antrenor interimar in cele patru etape care au mai ramas de jucat in acest an, actionarii au fost nevoiti sa apeleze la Cornel Talnar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.