Trident va deschide anul viitor noi magazine, printre care doua hipermarketuri si doua supermarketuri, relateaza agentia NewsIn. Valoarea investitiei poate fi cuprinsa intre 12 si 20 milioane de euro, in functie de tipul locatiei (constructie proprie
Trident va deschide anul viitor noi magazine, printre care doua hipermarketuri si doua supermarketuri, relateaza agentia NewsIn. Valoarea investitiei poate fi cuprinsa intre 12 si 20 milioane de euro, in functie de tipul locatiei (constructie proprie sau spatiu inchiriat). Dintre cele doua hipermarketuri, unul va fi in Sibiu, cu o suprafata de aproape 12.000 de metri patrati, restul locatiilor precum si datele la care vor fi deschise nefiind momentan stabilite. Trident Trans Tex este cel mai mare operator de "big retail" cu un capital integral romanesc, activand pe piata din aprilie 2004. Trident Trans Tex opereaza in prezent patru magazine deschise in Medias - cu o suprafata de 3.600 metri patrati, in Deva - cu o suprafata de 4.500 metri patrati, in Sfantu Gheorghe - cu 5.000 metri patrati si in Sibiu - cu o suprafata de 2.000 metri patrati si urmeaza cel de la Alba Iulia. Afacerile companiei au inregistrat o dublare anul trecut fata de 2005, iar pentru 2007, oficialii Trident Trans Tex estimeaza o evolutie similara pana la 66 milioane de euro. Compania Trident Trans Tex a avut in 2005 o cifra de afaceri de 46,4 mil. lei si un profit net de peste 440.000 lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.