Silviu Lung! Un nume de legenda in fotbalul romanesc. Putin stiu insa ca in familia sa au existat inca doua persoane cu acelasi nume. Tatal fostului goal-keeper de la Steaua si Univ. Craiova, ajuns acum la 51 de ani, el insusi, dar si unul dintre ba
Silviu Lung! Un nume de legenda in fotbalul romanesc. Putin stiu insa ca in familia sa au existat inca doua persoane cu acelasi nume. Tatal fostului goal-keeper de la Steaua si Univ. Craiova, ajuns acum la 51 de ani, el insusi, dar si unul dintre baietii lui, Silviu Lung junior (18 ani), aflat in lotul echipei a doua din Banie. De asemenea, se cunoaste ca Lung mijlociu mai are un fiu pe nume Tiberiu, care este tot portar, la fel ca tatal si fratele sau. Dintre cei enumerati, doar regretatul Silviu Lung senior nu a practicat vreun sport.

Lung „mijlociul” a avut o cariera de exceptie, insa si asa au existat cateva neimpliniri. Una dintre ele ar fi ca a refuzat transferul la Steaua si a ratat ocazia sa apere buturile militarilor in finala de la Sevilla (1986), dar si in finala Cupei Intercontinentale (1987). “Nu am plecat atunci la Steaua pentru ca nu am vrut. Iubeam Universitatea si am vrut sa raman in Banie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.