RA-APPS organizeaza din nou o licitatie publica cu strigare pentru vanzarea Clubului Floreasca, de data aceasta cu un pret de pornire de 38,7 milioane euro, cu aproximativ 3 milioane euro mai mic decat pretul initial. Anul acesta au fost trei astfel
RA-APPS organizeaza din nou o licitatie publica cu strigare pentru vanzarea Clubului Floreasca, de data aceasta cu un pret de pornire de 38,7 milioane euro, cu aproximativ 3 milioane euro mai mic decat pretul initial. Anul acesta au fost trei astfel de licitatii pentru vanzarea imobilului, la pretul de pornire de 41,6 milioane euro, cu plata integrala, dar toate au fost anulate in lipsa unei oferte. Odata cu vanzarea clubului, care se intinde pe 16.010 metri patrati, proprietarii intentioneaza sa vanda si o sala pe care Şcoala de Tenis Nastase, Costica si Mihnea, a inchiriat-o pana in anul 2012. Pentru a participa la licitatie, investitorii interesati sunt obligati sa prezinte si o declaratie pe proprie raspundere prin care sa ateste ca sunt de acord cu preluarea acestui contract de inchiriere.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.