Vineri, cu ocazia zilei sale de nastere, Rita Muresan a lansat o colectie de haine pentru catei, alegåndu-l pe Bijou, catelul Adrianei Bahmuteanu, sa defileze pe podium costumat dupa ultima moda. Pe 23 noiembrie, Rita a implinit 35 de ani si a
Vineri, cu ocazia zilei sale de nastere, Rita Muresan a lansat o colectie de haine pentru catei, alegåndu-l pe Bijou, catelul Adrianei Bahmuteanu, sa defileze pe podium costumat dupa ultima moda. Pe 23 noiembrie, Rita a implinit 35 de ani si a organizat o petrecere de zile mari, intr-un club din Bucuresti. Printre cei 150 de invitati s-au numarat premierul Calin Popescu Tariceanu si omul de afaceri Cristian Tåntareanu. Nu a lipsit de la eveniment nici fostul sot al creatoarei de moda, Nelu Muresan, care i-a adus acesteia in dar formatia sa preferata, 3 Sud Est. Baietii i-au cåntat “Atunci cånd iti va fi mai greu, sa te gåndesti la mine mereu”, cu dedicatie speciala de la tatal celor doua fete ale designerului.

Cel mai mare show de moda din Romania a debutat la Bucuresti si a fost transmis in direct in peste 150 de tari. Este vorba de Bucharest Fashion Week, festival deschis anul acesta de Zina Dumitrescu si colectia sa, “Emerald Dream”, dupa care au urmat Rita Muresan si Catalin Botezatu. Ca de fiecare data, Nelu Muresan a urmarit atent, din primul rand, intreaga colectie si a avut grija de cele d oua fete pe tot parcursul prezentarii Ritei. La sfarsit, i-a daruit fostei sale sotii un buchet imens de trandafiri rosii si a aplaudat-o indelung, urmarind-o cu privirea pana cand aceasta a iesit din scena, condusa fiind de mireasa in rosu a colectiei, Monica Columbeanu. Creatoarea de moda si-a dorit sa apara cu ceva inedit anul acesta, asa ca a pus la punct o colectie de haine pentru catei, pentru care s-a folosit de modele celebre, cum ar fi Bijou, patrupedul Adrianei Bahmuteanu, sau Tacha, animalul de companie al Oanei Roman, care a purtat o rochie de seara si bluza de dantela. Ca si stapanele lor, patrupedele s-au simtit extrem de bine in lumina reflectoarelor, au respectat intocmai pasii invatati la repetitii si-au prezentat tantose rochitele, bluzele si fustele create special pentru ele de Jasmine, dansatoarea din buric care a acceptat docila ideile mult mai experimentatei Rita Muresan. Evenimentul a fost si un prilej pentru Jasmine de a-si etaja ceasul cu diamante de 15.000 de euro primit de la iubitul ei, Leo de la Strehaia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.