Teatrul Metropolis a gazduit "formatia No One". Alexandru Secareanu, Razvan Fodor, Adrian Stefan, Paul Dunca alcatuiesc echipa trendy pentru spectacolul realizat de Carmen Vioreanu.


TIPOLOGII. Trei prieteni se cearta din cauza unei excursii la Ibiza, premiu la care au concurat, dar se impaca imediat atunci cand unuia ii vine ideea de a face o formatie. Avem de-a face cu patru tipologii luate excat din cotidian: un tanar actor care nu a jucat nici un rol (Alexandru Secareanu), baiatul de bani gata intretinut de parintii plecati la munca in Spania (Razvan Fodor), cuceritorul de la sala de forta, baiatul mamei si-al bunicii (Adrian Stefan) si coregraful feminizat (Paul Dunca).
Povestea incepe de la un un anunt de radio: "O mare casa de productie germana cauta o trupa pop/dance de trei baieti. Toti cei care au inregistrat o melodie de maximum trei minute si un videoclip sunt rugati sa vina la preselectia din Piata Univeristatii". Doi vechi prieteni, vecini in cartier, se hotarasc sa incerce.
Ne-am intalnit cu o satira la adresa a tot ceea ce inseamna asa-zisul show-biz din Romania: trupele de la noi apar precum ciupercile dupa ploaie, nu e nevoie decat de niste haine de firma, cateva ore de cosmetica, neaparat un stilist si cat mai putin talent in ale vocii. Tinerete, good look, un videoclip cool sunt ingredientele prin care orice tanar poate sa-si faca o formatie, dar mai ales daca apari cu melodia: "Oooo/ iubirea mea pentru tine-i misto!" ­ acel gen de refren pe care-l fredonezi pe putin cateva zile dupa ce ai plecat de la spectacol!
Finalul ne rezerva o surpriza de proportii: Anuntul de la radio era o "teapa" (ca si radioul insusi, un post de radio pirat!). Razbunarea a venit din partea celui care s-a considerat tradat pentru ca nu castigase excursia la Ibiza.

UMOR. Limbajul argotic, cu expresiile care i-au "consacrat" pe baietasii de cartier constituie una dintre sursele de umor. Gesturi si cuvinte colorate, pe care le auzi pe strada, in cluburi, discoteci au starnit rasete si aplauze de aproape doua ore!