Daca nu sinteti la curent cu folclorul urban, va pun eu: dupa balada Elodiei, s-au inventat si cintece pentru copiii orfani.

Am audiat eu, cu ajutorul postului Etno TV, un nene care ne indemna sa bem de sarbatori pentru copilasii din orfelinate.

Avea dreptate omul! Sa bem pentru copiii orfani, sa ne veselim, dar sa nu ne rezumam la asta, ca e pacat! Sa si mincam, adica, pina ni se face rau. Sa triplam numarul de sarmale, sa bagam la ghiozdane cirnati si caltabosi cit cuprinde, cu gindul la aia mici, care, spre deosebire de noi, n-au de nici unele.

Iar cind om ajunge la Urgenta, sa suportam cu stoicism spalaturile stomacale, perfuziile si starea de rau. Macar atita putem si noi sa facem pentru bietii copilasi!

Raminem in zona televiziunilor din categoria Etno TV, fiindca sint de departe cele mai tari la capitolul umor involuntar.

Serialul Elodia ajunsese, acum doua zile, pe OTV, la episodul 71. Care era titrat in felul urmator: „Cioaca: «Sotia mea este insarcinata cu altul»". Vin si va-ntreb, stimati cititori: cum adica «este» insarcinata cu altul? Pai, n-a murit? Sau te pomenesti ca, pentru complicarea situatiei si prelungirea serialului cu macar inca 71 de episoade, Cioaca s-a recasatorit deja si a si prins-o, in timp record, pe noua consoarta cu altul?

Daca-i asa, nu am ce sa mai zic decit ca s-ar fi putut si mai bine. De exemplu, ar fi putut sa dispara si-asta noua, asa insarcinata cum era, iar Cioaca sa fie acuzat de o noua crima. Intr-un fel discuti despre un cetatean care si-a aranjat doar o nevasta si altfel despre unul care a rezolvat doua, nu?