Nemultumit de numarul redus de vizitatori care au trecut portile targului pentru IMM-uri zilele trecute, Ovidiu Silaghi, ministrul pentru comert, turism si IMM-uri, se aliaza planurilor premierului Tariceanu care urmareste demolarea Complexului Expo
Nemultumit de numarul redus de vizitatori care au trecut portile targului pentru IMM-uri zilele trecute, Ovidiu Silaghi, ministrul pentru comert, turism si IMM-uri, se aliaza planurilor premierului Tariceanu care urmareste demolarea Complexului Expozitional Romexpo din Bucuresti. Este gol din cauza traseului. Este nefericit ales acest loc, dar astea sunt conditiile, a afirmat Silaghi. Ministrul sustine ca orice capitala europeana are complexuri expozitionale pe masura, si ca Romania merita si ea unul. Problema este ca, in timp ce sustine constructia unui alt complex, ministrul nu stie unde s-ar putea gasi o alta locatie pentru noul centru.

Afirmatiile sale au fost criticate, ieri, de Camera de Comert Bucuresti, care a remis presei un comunicat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.