Sambata seara, am fost invitata in studiourile PrimaTV, de unde s-a transmis preselectia „Megastar“ Bucuresti. M-am dus mai mult ca sa fac un hatar cuiva, dar, credeti-ma, dupa prima ora, cat amenintasem ca stau, imi doream sa nu se mai
Sambata seara, am fost invitata in studiourile PrimaTV, de unde s-a transmis preselectia „Megastar“ Bucuresti. M-am dus mai mult ca sa fac un hatar cuiva, dar, credeti-ma, dupa prima ora, cat amenintasem ca stau, imi doream sa nu se mai termine. Rar mi-a fost dat sa experimentez, in cadrul unui show de televiziune, sentimente atat de diverse si de puternice si, cine ma cunoaste, poate sa spuna clar ca nu sunt o persoana usor impresionabila. Am vazut un numar decent de evenimente de-a lungul carierei mele jurnalistice, care sa-mi permita sa am o opinie, fie ea buna sau rea.

La inceput, m-a enervat ingrozitor sunetul din studio, aproape la fel de mult cat m-a enervat sunetul de la concertul lui Julio Iglesias de anul acesta. Si-n prima pauza de tigara, m-a mancat limba si am si spus cuiva care n-avea nici o putere, dar m-a auzit exact persoana care avea... Problema s-a rezolvat simtitor in orele care au urmat, desi nimeni n-a vrut sa recunoasca faptul ca s-a umblat la sunet pe parcurs. In schimb, atmosfera din studio era incendiara pe bune. Indiferent de prestatia concurentului, au baietii astia d e la Prima niste animatori care fac toti banii. Ziceai ca esti la un meci de fotbal unde joaca Romania cu Brazilia, si marcheaza tara noastra gol dupa gol. Atata entuziasm nici galeriile profesioniste nu pot mima!

Despre concurenti, ce sa va spun... am trecut de cateva ori de la agonie la extaz, dar nu din motive justificate in mod logic. Unul canta bine, dar mai mult in soapta, altii erau atat de tristi, de aveai impresia ca se afla pe scena in urma unei sentinte. Concurentul Cosmin uitase versurile pentru ca se gandea la scorul meciului, iar pe altul, cred ca-l strangeau blugii ingrozitor, asa ca a cantat cu o atitudine „miserupista“, gandindu-se ca o sa scape de calvar in urmatoarele trei minute. N-a fost asa, pentru ca juriul i-a mai dat o sansa. Voce avea, dar stil... deloc.

Roxana, replica de cosmar a lui Beyonce
In schimb, cea mai „tare“ prestatie a venit din partea concurentei Roxana, pe care, credeti-ma, merita s-o vedeti pe viu, „cantand“ piesa „Deja Vu“, a lui Beyonce. Nu cred ca operatorii au reusit s-o surprinda in toata splendoarea ei, desi nu bag mana in foc. Fata asta a reusit performanta sa blocheze, tuturor celor prezenti, nervii auzului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.