Libra Bank si-ar putea majora capitalul social cu 14 milioane de lei, la 105,5 milioane de lei, decizia urmand sa fie luata de actionarii bancii in cadrul unei adunari generale extraordinare programate pentru luna ianuarie, informeaza Mediafax. Insti
Libra Bank si-ar putea majora capitalul social cu 14 milioane de lei, la 105,5 milioane de lei, decizia urmand sa fie luata de actionarii bancii in cadrul unei adunari generale extraordinare programate pentru luna ianuarie, informeaza Mediafax. Institutia este membra a fondului american de investitii New Century Holdings, iar actionarii directi sunt companii romanesti care, la randul lor, sunt integral controlate de NCH Broadhurst. Cea mai mare parte a capitalului Libra Bank este detinut in proportie de 47,97% de Romarta. Potrivit unei decizii a actionarilor din luna ianuarie a acestui an, Libra Bank isi va putea majora, pana in 2011, capitalul social pana la 125 milioane de lei. In primele noua luni, banca a avut un profit de un milion de lei, iar activele se ridicau, la sfarsitul celui de-al treilea trimestru, la 641 de milioane de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.