Astazi sunteti mai retinuti, mai circumspecti si destul de conservatori. Exista rabdare si disciplina impreuna cu o deosebita claritate si precizie a gandirii. Puterea de organizare si cea de concentrare merg mana in mana. Nu va risipiti energia si resursele materiale. Totul este indreptat catre obiective de utilitate practica sau macar catre lucruri bine structurate intr-un anumit domeniu. Sunteti capabili sa munciti din greu pentru a va realiza ambitiile. Sunteti rabdatori si economi, si aveti intotdeauna ceva de rezerva pentrua a supravietui unor circumstante mai delicate. Aveti ambitii politice si dorinta de a avea multe responsabilitati. Puteti intalni persoane cu mare magnetism sexual, dar si cu o deosebita intuitie in aprecierea oamenilor, creativitate si abilitate de a conduce si initia noi activitati. Puteti fi reformatori ardenti si luptatori pentru nou, pentru progres in domeniile in care activati. Aveti prieteni buni de ambele sexe, iar modul in care tratati oamenii este prea putin influentat de gura lumii. Sunteti gata sa va ajutati prietenii cu o atitudine de devotament si onestitate, care nu are nimic comun cu patima propriei afirmari.

Berbec
Sunteti capabili sa manevrati propria energie, sa o dirijati cu multa inteligenta. Puteti inclina spre necumpatare, spre actiuni precipitate. Este foarte posibil sa aveti o stare de sanatate delicata, deoarece va faceti prea multe ganduri din nimic. Apar posibilitati de instabilitate in uniuni si asociatii. Sunteti talentati sa castigati bani din afaceri, dar acest lucru se datoreaza mai putin norocului si mai mult conducerii si initiativei.

Taur
Datorita loialitatii de care ati dat dovada in ultima vreme, cineva v-a remarcat si doreste sa va foloseasca pe post de persoana de baza. Exista posibilitatea sa va indragostiti la prima vedere, sa nu faceti fata pasiunii, sa va copleseasca definitiv dorinta de a va seduce partenerul. Elementul cel mai evident este contradictia care se declanseaza daca cineva va contrazice, sau ia o hotarare fara sa va ceara parerea. Nu sunt sanse mari sa va relaxati.

Gemeni
Chiar daca in dragoste vi se pare ca ceva s-a schimbat, sau ca nu mai este totul la fel de puternic ca la inceput, entuziasmul romantic nu s-a prabusit inca in rutina. Voiosia a inceput sa lipseasca din relatie, de aceea va ingrijorati din ce in ce mai mult. Apare oportunitate deosebita de a face un bilant al relatiei si de a decide ce trebuie si ce nu trebuie pastrat. Afacerile vor lua o asemenea expansiune incat le veti scapa de sub control. Sunteti spontani si cooperanti, dar trebuie sa va stapaniti capriciile.

Rac
Sunteti realisti si va puneti in slujba bunastarii personale pe care o revarsati si asupra altora. Doriti sa petreceti o vacanta frumoasa alaturi de partener. Incercati sa-l surprindeti! Incercati sa fiti insa mai realisti pentru a nu vedea afacerile intrand in declin datorita neatentiei colaboratorilor. Daca planuiti o plecare veti fixa si ora exacta a plecarii, a sosirii si ce are de facut fiecare. Partenerul poate avea o slaba putere de intelegere.

Leu
Temperamentul este nervos si se caracterizeaza prin schimbari bruste de dispozitie. Pot exista multe rasturnari de situatie, dar va veti plia astfel incat sa fie totul perfect.
Sunteti interesati de efectele vindecatoare ale unui regim alimentar corect, pe baze naturiste, si de influentarea corecta a functiilor corporale.