Daca ai locuit cu chirie intr-o casa nationalizata si-ti mai tii si acum cartea de munca la stat, sansele de-a intelege ce vrea de la viata asta un proprietar cu acte in regula sunt aproape nule. Parerea presedintelui despre proprietate tiuie precum
Daca ai locuit cu chirie intr-o casa nationalizata si-ti mai tii si acum cartea de munca la stat, sansele de-a intelege ce vrea de la viata asta un proprietar cu acte in regula sunt aproape nule. Parerea presedintelui despre proprietate tiuie precum crivatul siberian: „Noi nu avem de retrocedat paduri, pamånt sau case. Partidul Democrat isi justifica implicarea in guvernare, doar daca se face reforma in economie, doar daca se schimba ceva in bine in ce priveste conditiile de trai ale oamenilor”. Ea s-a mai nuantat o tåra, atunci cånd a venit vorba despre paduri si despre prezervarea de catre stat a padurilor. Discursul presedintelui a devenit din unul sententios, unul scråsnit si amenintator: „In ce priveste protectia fondului forestier, noi credem foarte mult in asigurarea acestei protectii (sic!). Un obiectiv de la care este greu de crezut ca vom abdica de dragul unei coalitii”.
- - -
Cånd este vorba despre proprietate, dl Ion Caramitru, presedintele UNITER si directorul Teatrului National, fluctueaza in opinii, in functie de bursa de valori imobiliare. Cånd sediul UNITER a fost cåstigat in instanta de fostul proprietar, dl Caramitru n-a parasit sediul, ci a negociat cu primaria modalitatea lui de achizitionare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.