In Editia de Colectie dedicata Corinei Chiriac s-a strecurat o regretabila eroare legata de data sa de nastere. Am scris ca artista s-ar fi nascut cu trei ani mai devreme, in anul 1946. Corina a luminat, de fapt, lumea la 26 octombrie 1949. Cu aceast
In Editia de Colectie dedicata Corinei Chiriac s-a strecurat o regretabila eroare legata de data sa de nastere. Am scris ca artista s-ar fi nascut cu trei ani mai devreme, in anul 1946. Corina a luminat, de fapt, lumea la 26 octombrie 1949. Cu aceasta ocazie ne intrebam ce varsta are oare un artist?
Semnul destinului. Nu cumva acesta isi traieste intr-un fel unic timpul, pentru ca mar-cheaza atatea destine, incat clipele curg altfel pentru el? Nu cumva, gresind data de nastere a Corinei Chiriac, am anticipat, inconstient, marea dorinta a Universului de a aduce pe lume Artistul? Oare n-au fost presarate, cu multi ani inainte, semintele fiintarii unui Om care, prin atatea haruri, si-a desavarsit destinul? Nimic nu e intamplator, si, pentru venirea pe lume a cuiva inzestrat exista, cu siguranta, o perioada de pregatire, de preparare a unor ingrediente magice, de iluminare, asemenea unui atent proces de creatie. Acestea nu sunt argumente, ci pur si simplu niste ganduri si reflectii prin care ne exprimam, inca o data, regretul de a nu fi fost exacti in transmiterea unei date esentiale. Nu conteaza varsta pe care o are, Corina va fi mereu o artista tanara, pentru ca are grija atat de trupul, cat si de sufletul sau, bucurandu-ne mereu constiinta artistica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.