Sotul Danielei Buruiana a depus demisia acesteia din conducerea PRMDeputatul PRM Daniela Buruiana a depus, prin intermediul sotului sau, demisia din functia de secretar executiv al formatiunii, la biroul de la Senat al liderului PRM Corneliu Vadim Tu
Sotul Danielei Buruiana a depus demisia acesteia din conducerea PRMDeputatul PRM Daniela Buruiana a depus, prin intermediul sotului sau, demisia din functia de secretar executiv al formatiunii, la biroul de la Senat al liderului PRM Corneliu Vadim Tudor, in document ea apreciind ca actuala conducere a PRM este incompetenta, imbatranita iresponsabila.

Prezentam integral scrisoarea inaintata de Daniela Buruiana liderului PRM.

a€žDomnule presedinte Vadim Tudor,
Subsemnata Buruiana-Aprodu Daniela, deputat PRM, va comunic demisia mea irevocabila din functia de secretar executiv al PRM.
Am luat aceasta hotarare in urma esecului zdrobitor al PRM la alegerile pentru Parlamentul European. Prin acest act imi asum intreaga responsabilitate in locul conducerii centrale a PRM.
Consider ca in acest moment, PRM nu mai este o speranta pentru electoratul roman. Acest fapt se datoreaza conducerii centrale a PRM, care este incompetenta, imbatranita si, mai ales, iresponsabila".

"Tinand cont de faptul ca PRM trece printr-o grava criza de imagine si organizatorica si pentru ca cineva trebuie sa-si asume esecul zdrobitor avut la alegerile pentru Parlamentul European, imi anunt public demisia din functia de secretar executiv al PRM", afirmat Daniela Buruiana-Aprodu.

In ceea ce priveste demisia din Parlament, Daniela Buruiana a respins categoric aceasta idee, spunand ca a muncit pentru a ajunge in aceasta functie si ca nu vrea sa piarda legatura cu cetatenii.

"Nu imi dau demisia din Parlament. Nu imi dau demisia sub nicio forma, pentru ca eu am muncit ca sa ajung in aceasta functie si nu doresc sa imi tai complet legatura cu cetatenii", a precizat Daniela Buruiana.
Buruiana: "Sa demisioneze Bolcas, el e de vina pentru esecul la europarlamentare" Secretarul executiv demisionar al PRM, Daniela Buruiana, apreciaza ca vicepresedintele executiv al PRM, Lucian Bolcas, ar trebui sa demisioneze din aceasta functie, ea considerand ca Bolcas este responsabil suta la suta pentru esecul partidului la alegerile europarlamentare.

"Astept ca domnul vicepresedinte executiv Lucian Bolcas sa aiba demnitatea sa isi prezinte demisia, pentru ca esecul ii apartine sua la suta", a spus deputatul Daniela Buruiana.

Ea ii reproseaza lui Bolcas ca "nu s-a implicat in organizatoricul partidului, a intretinut o atmosfera de invrajbire intre membrii Biroului Permanent si l-a dezinformat pe presedintele partidului in nenumarate randuri".

Pe de alta parte, Buruiana considera ca, probabil, va fi gasit un tap ispasitor in persoana sa.

"Ma astept la represalii in perioada urmatoare", a adaugat fostul secretar executiv al PRM. PRM anunta excluderea Danielei Buruiana, "calul troian al SRI"   Partidul Romania Mare a decis excluderea deputatei Daniela Buruiana-Aprodu din cadrul formatiunii, motivand decizia prin "incapatanarea diabolica de a se certa cu toata lumea din jurul ei" si prin "nerusinarea de a fi «calul troian» al SRI in PRM".

Conducerea PRM "a luat act, cu scarba, de declaratiile mizerabile" ale Danielei Buruiana-Aprodu, precizeaza Biroul de presa al formatiunii intr-un comunicat remis, luni, agentiei MEDIAFAX, precizand ca "aceasta femeie imposibila este informatoare a SRI, inca de pe timpul lui Virgil Magureanu".

PRM apreciaza ca declaratiile Danielei Buruiana-Aprodu "se adauga intregului ei comportament aberant din ultima perioada". Partidul Romania Mare subliniaza de asemenea "dispretul" acesteia fata de alegatorii sai din Braila - "care au trimis-o in Parlament, dar care n-au vazut-o la fata, de trei ani, in circumscriptie" - si mentioneaza ca "in ultimele zece zile aceasta individa nici nu a mai dat pe la sediul central al PRM, desi alegerile se apropiau".

PRM sustine ca a fost informat de "numeroase cadre specializate in munca de informatii", ca Daniela Buruiana-Aprodu, "aceasta femeie, imposibila, este informatoare a SRI , inca de pe timpul lui Virgil Magureanu, ea profitand din plin de statutul ei de «cal troian» in interiorul PRM si angajandu-si ginerele ca ofiter chiar in SRI".

"Este limpede ca stapanii ei din SRI (care o santajeaza cu trecutul sau scandalos), au retras-o din campanie, cu 10 zile inainte de alegeri iar acum au asmutit-o impotriva conducerii PRM, fara ca ea sa sufle o vorba despre fraudarea alegerilor, mai ales in favoarea sovinilor unguri", conchide PRM.

 Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.