O ieseanca se poate lauda ca este proprietarea - cu acte in regula - a primului lift privat din Romania. Este vorba de un lift situat in blocul A2, din strada Anastasie Panu nr. 1. Desi blocul a fost construit in urma cu mai multi ani, iar liftul in
O ieseanca se poate lauda ca este proprietarea - cu acte in regula - a primului lift privat din Romania. Este vorba de un lift situat in blocul A2, din strada Anastasie Panu nr. 1. Desi blocul a fost construit in urma cu mai multi ani, iar liftul instalat aici a fost un bun comun, intre timp acesta s-a defectat. Mai multe luni, locatarii nu s-au mai interesat de repararea lui.

O locatara din bloc, care locuieste la un etaj superior, a decis sa rezolve problema. A cumparat un lift si s-a ocupat si de instalarea utilajului, asa incat a devenit proprietara acestuia. In plus, ea a montat pe fiecare etaj, la lift, camere video, desi toti locatarii sunt de parere ca astfel le sunt incalcate drepturile la intimitate. Locatara Ana Mourey a declarat ca vor putea folosi liftul doar locatarii care achita suma de 8.000 lei noi. „Eu am cheltuit pe lift 150.000 de lei si primeste cheia pentru a descuia, incuia si folosi liftul doar cine imi va plati aceasta suma. Am adus specialisti de la Bucuresti pentru a monta liftul care este al meu, cu acte.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.