Cristina Spatar si proaspatul sau sot, Alin Ionescu, muncesc din greu la conceperea unui copil: “Deocamdata nu sunt insarcinata, dar imi doresc nespus sa se intample cat mai repede. Si Alin abia asteapta sa devina tatic, asa ca muncim aproape
Cristina Spatar si proaspatul sau sot, Alin Ionescu, muncesc din greu la conceperea unui copil: “Deocamdata nu sunt insarcinata, dar imi doresc nespus sa se intample cat mai repede. Si Alin abia asteapta sa devina tatic, asa ca muncim aproape in fiecare seara la acest 'proiect>>”, ne-a declarat cantareata.

Greu incercata in amor, Cristina a sters cu buretele tot ceea ce a fost urat in viata sa si este convinsa ca si-a gasit barbatul visurilor sale in persoana omului de afaceri Alin Ionescu. Dupa numai patru luni de relatie, acesta a cerut-o de nevasta si nu oricum, ci cu un inel cu trei diamante, pentru care a scos din buzunar 42.000 de euro. Pana in ziua de sambata, de fiecare data cand spuneam “nunta” si “Cristina Spatar” ne venea in minte numai momentul tragic, de anul trecut, cand regina R&B a fost parasita oarecum in fata altarului de iubitul ei de atunci, Mirco Maschio.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.