Concurenta din sectorul comunicatiilor electronice este subiectul unui contract de consultanta de circa 2 milioane de euro.

Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei a contractat servicii de consul
Concurenta din sectorul comunicatiilor electronice este subiectul unui contract de consultanta de circa 2 milioane de euro.

Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei a contractat servicii de consultanta de 2 milioane de euro in vederea analizarii si evaluarii nivelului de concurenta de pe pietele relevate din sectorul comunicatiilor.
Contractul in valoare de circa 2 milioane de euro, finantat din fonduri PHARE, a fost castigat de un consortiu din care face parte firma de consultanta WIK-Consult din Germania si casa de avocatura Gibson Dunn&Crutcher Trustees Limited, din Marea Britanie. WIK-Consult a mai oferit ANRCTI servicii de consultanta, intr-un contract anterior, insa pe zona de servicii postale, si nu in domeniul comunicatiilor electronice.


CALENDAR. Contractul se va desfasura pe o perioada de 12 luni, pana in noiembrie 2008.  Pana la sfarsitul anului, ANRCTI va publica planul operational de revizuire a pietelor relevante din sectorul comunicatiilor electronice, care va cuprinde calendarul activitatilor de definire, analiza si reglementare a acestor piete, stabilit impreuna cu echipa de consultanti.

Autoritatile nationale de reglementare in domeniul telecomunicatiilor din UE sunt responsabile cu definirea unor piete relevante, asigurarea conditiilor egale de activitate pentru jucatorii de pe aceste piete si stimularea concurentei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.