Pentru a atrage cat mai multi clienti, un mall din Hong Kong a venit cu o idee nastrusnica de promovare a produselor pentru Sarbatori. Un hairstilist ofera cumparatorilor mai indrazneti coafuri trasnite si moderne in culorile Craciunului. Orasul Hong
Pentru a atrage cat mai multi clienti, un mall din Hong Kong a venit cu o idee nastrusnica de promovare a produselor pentru Sarbatori. Un hairstilist ofera cumparatorilor mai indrazneti coafuri trasnite si moderne in culorile Craciunului. Orasul Hong Kong a inceput deja sa se pregateasca pentru Craciun din pricina competitiei acerbe dintre mall-uri.   SPANIA - Cresa pentru barbati, intr-un mall Un mall din Spania a creat o sala de asteptare pentru barbatii care se plictisesc de moarte atunci cand isi insotesc sotiile si iubitele la cumparaturi. Mall-ul din localitatea La€™Hospitalet de Llobregat (Barcelona), a precizat ca, in locul special amenajat, barbatii se pot relaxa in timp ce partenerele lor se ocupa de cumparaturi. "Cresa pentru barbati" sau "zona pentru parcat barbati" pune la dispozitia oaspetilor fotolii confortabile, ziare si televizor.   RECORD - A urcat treptele celui mai inalt zgarie-nori Un italian in varsta de 30 de ani a urcat 91 de etaje in doar 11 minute si 39 de secunde, castigand astfel cursa de "cucerire" a celui mai inalt zgarie-nori din lume, Taipei 101. Marco De Gasperi a reusit sa-i intreaca pe toti ceilalti 80 de concurenti si sa castige marele premiu de 4.100 de euro. Campionul de anul trecut nu s-a putut prezenta si de aceasta data, din cauza unei accidentari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.