Reteaua de magazine Billa, parte a grupului german Rewe, va deschide miercuri un supermarket la Reghin, al 26-lea de pe piata romaneasca, a anuntat compania. Supermarketul are un spatiu de vanzare de 1.200 de metri patrati, in care vor fi comercializ
Reteaua de magazine Billa, parte a grupului german Rewe, va deschide miercuri un supermarket la Reghin, al 26-lea de pe piata romaneasca, a anuntat compania. Supermarketul are un spatiu de vanzare de 1.200 de metri patrati, in care vor fi comercializate circa 8.000 de articole, se arata intr-un comunicat Billa. Parcarea aferenta magazinului are 70 de locuri. Billa Romania detine, inainte de inaugurarea de la Reghin, 25 de supermarketuri in 18 orase. Pana la sfarsitul anului, compania intentioneaza sa inaugureze alte trei-patru unitati, iar pentru 2008 a planificat extinderea lantului de supermagazine cu insa 10 unitati. "Pana in anul 2010, Billa va continua acest ritm accelerat de deschideri, 6-10 magazine noi pe an, pana la atingerea unui numar de 50 magazine pe teritoriul Romaniei", se spune in comunicat. Compania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 1,06 miliarde de lei (peste 300 de milioane de euro) si un profit net de 33,7 milioane de lei (9,5 milioane de euro), potrivit datelor companiei transmise Ministerului Economiei si Finantelor.
In afara retelei de supermarketuri, Rewe activeaza pe aceasta piata si prin intermediul retelei cash&carry Selgros si al magazinelor de discount Penny Market. Anul trecut, grupul german a realizat in Romania o cifra de afaceri de 1,05 miliarde de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.