Companiile Royal Dutch Shell Plc si Exxon Mobil Corp au hotarat vineri sa vanda reteaua mixta germana de gaze naturale BEB operatorului olandez de stat Gasunie, relateaza Reuters, citat de NewsIn. Shell a anuntat ca aceasta tranzactie face parte din
Companiile Royal Dutch Shell Plc si Exxon Mobil Corp au hotarat vineri sa vanda reteaua mixta germana de gaze naturale BEB operatorului olandez de stat Gasunie, relateaza Reuters, citat de NewsIn. Shell a anuntat ca aceasta tranzactie face parte din strategia managementului companiei, de a vinde o mare parte a activelor din sectoarele de rafinare, distributie si retail, pentru a axa investitiile pe exploatarea si productia petrolului. Vanzarea retelei de 3.100 km este conditionata de obtinerea aprobarii autoritatilor de supraveghere si se estimeaza ca se va incheia in 2008, a mai anuntat Shell.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.