Compania austriaca BauMax, care opereaza magazine de tip do-it-yoursel (DIY), va deschide saptamana viitoare la Craiova cea de-a cincea unitate de pe piata romaneasca, investitia medie pentru un centru de acest tip fiind de 10 milioane de euro, infor
Compania austriaca BauMax, care opereaza magazine de tip do-it-yoursel (DIY), va deschide saptamana viitoare la Craiova cea de-a cincea unitate de pe piata romaneasca, investitia medie pentru un centru de acest tip fiind de 10 milioane de euro, informeaza Madiafax.
Magazinul din Craiova, inaugurat dupa cele din Brasov, Sibiu, Cluj - Napoca si Targu Mures, care va fi deschis in 27 noiembrie, are o suprafata de vanzare de aproape 11.000 metri patrati si o oferta de peste 30.000 produse, din domeniile constructii, amenajari, tehnic si gradina. Compania intentioneaza sa continue extinderea, vizand deschiderea a cinci magazine pe an, in conditiile in care investitia medie este de 10 milioane de euro pentru fiecare unitate. Grupul a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de circa 1,2 miliarde euro, situandu-se printre primele 12 lanturi europene de bricolaj.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.