Au flirtat in vazul intregii Frante intr-o emisiune electorala, iar scanteia de atunci nu doar ca s-a mentinut, ba chiar s-a intensificat. Se vorbeste despre o idila intre presedintele francez Nicolas Sarkozy, proaspat despartit de sotia sa, Cecilia,
Au flirtat in vazul intregii Frante intr-o emisiune electorala, iar scanteia de atunci nu doar ca s-a mentinut, ba chiar s-a intensificat. Se vorbeste despre o idila intre presedintele francez Nicolas Sarkozy, proaspat despartit de sotia sa, Cecilia, si Laurence Ferrari, o frumoasa vedeta de televiziune din Hexagon.  FRANCEZII TAC. Cum era de asteptat, zvonurile privind presupusa relatie nu au aparut in presa franceza, suspusa unor legi stricte privind dreptul la intimitate si viata privata, ci in tabloidul britanic Daily Mail. Laurence si-a facut un nume in Franta indeosebi datorita interviurilor cu persoanlitati cu greutate din lumea politica, dar si cu ajutorul sotului ei, Thomas Hugues, tot jurnalist, alaturi de care a prezentat si realizat o serie de emisiuni. De fapt, deja se poate vorbi despre forsul ei sot, intrucat cei doi tocmai au anuntat ca pun capat unui mariaj ce dura de 14 ani. Divortul lor nu a facut decat sa intareasca banuielile celor care pomeneau despre o idila intre jurnalista si presedintele francez. Potrivit publicatiei Daily Mail, cei doi au fost vazuti de mai multe ori luand cina la restaurante cochete si cu un aer romantic, iar Laurence este o prezenta frecventa la Palatul Elysee. "Surse din Maroc", cum le numesc cei de la Daily Mail, spun ca Laurence Ferrari s-a aflat la hotelul din Marrakech unde a fost cazat Sarkozy in timpul unei vizite efectuate la inceptul lunii in nordul Africii. Palatul Elysee nu a comentat informatiile publicate de tabloidul britanic. In urma cu mai putin de o luna, s-a speculat pe marginea unei presupuse idile intre Nicolas Sarkozy si Tinka Milinovic, o tanara cantareata din Bosnia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.