In statiunile din Ardeal, majoritatea locurilor sunt deja ocupate pentru perioada sarbatorilor de iarna. Preturile practicate in hotelurile, vilele si pensiunile din zona variaza intre 499 lei si 533 euro/persoana, pentru un pachet de servicii de ci
In statiunile din Ardeal, majoritatea locurilor sunt deja ocupate pentru perioada sarbatorilor de iarna. Preturile practicate in hotelurile, vilele si pensiunile din zona variaza intre 499 lei si 533 euro/persoana, pentru un pachet de servicii de cinci nopti, care include cazare, mic dejun si cina festiva din seara de Revelion.

„Cine doreste sa-si petreaca Craciunul si Revelionul
intr-una dintre aceste statiuni, face rezervarile din timp, cel putin din luna septembrie. 95% dintre clientii nostri provin din Romania, strainii ne-au solicitat mai putin anul acesta“, ne-a declarat managerul Biroului de Cazare din Odorheiu Secuiesc, Gal Tibor. Potrivit acestuia, in statiunea Sovata, judetul Mures, toate locurile sunt deja ocupate. Cei care au dorit sa-si inchirieze o „casa la cheie“ pentru patru nopti in Sovata au platit intre 850 si 2.890 de euro. Hotelul Danubius din aceeasi statiune a oferit un pachet de sase nopti de cazare, pensiune completa, incluzand cina festiva de Revelion si carnaval pe data de 1 ianuarie, pentru 533 euro/persoana. Pentru acest tarif, clientii pot utiliza si piscina, sauna si jacuzzi din interiorul hotelului.

„Si statiunile harghitene sunt extrem de cautate de turistii romani. Atractia principala a acestora sunt partiile de schi, iar interesul este foarte mare pe plan national“, a mai afirmat Gal Tibor. El a precizat ca in Baile Harghita locurile au fost rezervate in totalitate, pretul unui sejur de cinci zile in perioada sarbatorilor fiind intre de 1.500 euro/cinci nopti/casa (cu posibilitate de cazare a noua persoane) si 12.100 lei pentru cazarea a maximum 63 de persoane, timp de cinci nopti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.