Salvatorul romanilor. Crescut de oi. De la cioban la miliardar. Cel mai bizar politician roman dupa Ceausescu. Populist cu accente legionare si speculant de terenuri. Astfel apare  Gigi Becali in presa germana. Cotidianul Die Tageszeitung a pub
Salvatorul romanilor. Crescut de oi. De la cioban la miliardar. Cel mai bizar politician roman dupa Ceausescu. Populist cu accente legionare si speculant de terenuri. Astfel apare Gigi Becali in presa germana. Cotidianul Die Tageszeitung a publicat saptamana aceasta un portret putin flatant al candidatului PNG la Bruxelles, Gigi Becali, in care acesta e calificat drept cel mai „bizar“ politician roman de dupa Ceausescu. Reporterii germani il prezinta pe liderul PNG in diverse posturi, pentru ei insolite: Becali in Maybach-ul sau de 500.000 de euro, facand karaoke pe un cantec religios, Becali inconjurat de garzile sale in timp ce asculta mai mult scarbit pasurile unei femei pe care o lasa apoi in drum, Becali in palatul sau aurit din Pipera trantind telefonul mobil in directia unei secretare, Becali la Maglavit tinand discursuri in biserici si aruncand cu bani daca televiziunile se afla prin preajma.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.