Ieri noapte, la Roma, a fost arestat un italian care santaja o romanca pentru suma de 3.000 de euro. Dosarul a fost inceput in Romania. O femeie din Alba Iulia, functionara la o instanta, a reclamat ca un italian, Giovanni Granieri, in varsta de 32
Ieri noapte, la Roma, a fost arestat un italian care santaja o romanca pentru suma de 3.000 de euro. Dosarul a fost inceput in Romania. O femeie din Alba Iulia, functionara la o instanta, a reclamat ca un italian, Giovanni Granieri, in varsta de 32 de ani, i-a furat o masina Volkswagen Touareg. Autoturismul este inmatriculat in tara noastra. Italianul a plecat la Roma cu masina si i-a cerut femeii sa vina in Italia cu 3.000 de euro daca vrea sa-si recupereze masina. Reclamanta le-a spus politistilor romani ca ii e frica pentru viata sa pentru ca stie ca Granieri este urmarit pentru omor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.