Proaspatul scandal iscat intre trupa Heaven si fostul impresar al acesteia, Radu Groza, se inscrie intr-un sir de conflicte care s-au petrecut in show-bizul romånesc in interiorul unor trupe. Este de notorietate destramarea tumultuoasa a forma
Proaspatul scandal iscat intre trupa Heaven si fostul impresar al acesteia, Radu Groza, se inscrie intr-un sir de conflicte care s-au petrecut in show-bizul romånesc in interiorul unor trupe. Este de notorietate destramarea tumultuoasa a formatiei Blondy, care s-a lasat cu acuze din partea ambelor componente. Si de trupa A.S.I.A. s-a ales praful, dupa multe schimbari care au dus la certuri intre cåntarete. Celebre sunt si Andre, despre a caror separare s-a spus ca s-ar fi datorat conflictelor aprinse dintre cele doua artiste. In majoritatea cazurilor, invidia a fost cea care a stat la baza neintelegerilor ce au dus la destramare.

Trupa Heaven este zguduita, in aceasta perioada, de un scandal care poate continua mult si bine, avand in vedere dezvaluirile pe care le face una dintre membrele formatiei. Adina Postelnicu s-a hotarat sa puna punct unei situatii care dureaza de aproximativ doi ani. In acest timp, impresarul Heaven, Radu Groza, le-ar fi facut viata amara celor trei fete, lucru care se poate dovedi cu o serie de inregistrari facute de Adina. Ea spune ca motivul conflictului este acela ca Groza s-ar fi indragostit de ea, iar cantar eata nu-si dorea o relatie sexuala cu el. A recunoscut, totusi, ca au trait o idila platonica, fara a ajunge insa in pat. Adina marturiseste ca tocmai refuzul sau constant de a intretine raporturi sexuale cu impresarul l-ar fi scos pe acesta din minti. De asemenea, Groza a batut-o pe cantareata, in timpul unei crize de gelozie, dupa ce a citit un mesaj de la fostul sot al acesteia. In urma pumnului primit de la Groza, Adina s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral. Amenintarile si santajele au continuat pana de curand, cand cele trei componente ale trupei Heaven au facut public chinul prin care au trecut. In prezent, formatia inca exista, insa ramane problematica situatia legala: Radu Groza a declarat ca accepta sa rezilieze contractul de impresariat numai in schimbul a 60.000 de euro, suma pe care fetele refuza sa o achite. Heaven are acum un nou impresar, pe Florin Ionescu (fost manager al trupei A.S.I.A.), care a incheiat cu Adina, Roxy si Roxana un contract de colaborare.

Andreea Banica a plecat cu cearta din doua trupe
Andreea Banica si Cristina Rus au format una dintre cele mai de succes trupe din show-biz. Blondy a scos hit dupa hit si s-a mentinut in topuri o lunga perioada de timp. Insa si in interiorul acestei formatii s-au iscat conflicte, motivul fiind relatia dintre Andreea si Lucian Mitrea, impresarul trupei. Cristina Rus se simtea oarecum pusa in umbra de colega ei, avand senzatia ca aceasta era scoasa in fata ca fiind adevarata vedeta din Blondy. Cristina a rabufnit in mai multe randuri, certandu-se atat cu Andreea, cat si cu Lucian. In final, formatia a anuntat despartirea, iar cele doua componente si-au inceput cariere solo. Banica a urcat rapid, fiind sprijinita in continuare de iubitul ei, in timp ce pentru Cristina a fost ceva mai greu sa se impuna pe cont propriu. De mentionat este ca, inainte de Blondy, Andreea Banica a mai trecut printr-un scandal, cand s-a despartit de colegele sale de la Exotic, Julia Chelaru si Claudia Patrascanu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.