Ultima cadere a Romei
Este cutremurator ce s-a intåmplat la Roma, saptamåna trecuta, cånd sotia unui amiral a fost batuta de presupusul Romulus, romån de etnie rroma, påna ce a intrat in coma si a murit. Adica Romu
Ultima cadere a Romei
Este cutremurator ce s-a intåmplat la Roma, saptamåna trecuta, cånd sotia unui amiral a fost batuta de presupusul Romulus, romån de etnie rroma, påna ce a intrat in coma si a murit. Adica Romulus, romån si rrom, vorbitor de romåna si rromani, membru al comunitatii rroma, a pångarit Roma. Cel putin, asa au prezumat organele de ancheta italiene, desi Romulus refuza sa-si asume faptele. Insa, nu si le pot refuza toti cei aproximativ 5.000 de faptasi de cetatenie romåna, aflati pe lista barbarilor ce pot fi azvårliti oricånd din Italia, conform unui decret-lege promulgat de presedintele Napolitano.

Romei i-au cazut nervii, iar Italia este båntuita de un sentiment romånofob, pe altarul careia ard de-a valma romåni si rromi. Nicicånd confuzia dintre cele doua etnii n-a stårnit atåta oroare si n-a secretat atåta ura ca in zilele acestea si n-a venit atåt de bine in intåmpinarea radicalilor din peninsula. Parca presimt ca lucrurile nu se vor opri aici, intrucåt desigilarea granitelor Rom&ar ing;niei a insemnat deschiderea cutiei Pandorei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.