Fotbalistul David Beckham plateste 25.000 de lire sterline (aproape 35.000 de euro) pentru ca un actor care il imita pe Mos Craciun sa vina acasa la el cu o sanie si sa le aduca daruri celor trei fii ai sai, informeaza Sunday Mirror. Actorul, imbraca
Fotbalistul David Beckham plateste 25.000 de lire sterline (aproape 35.000 de euro) pentru ca un actor care il imita pe Mos Craciun sa vina acasa la el cu o sanie si sa le aduca daruri celor trei fii ai sai, informeaza Sunday Mirror. Actorul, imbracat in Mos Craciun, va sosi la resedinta din Hertfordshire a cuplului David si Victoria Beckham cu o sanie trasa de reni si va aduce cadouri scumpe pentru cei trei copii ai fotbalistului: Brooklyn (8 ani), Romeo (5 ani) si Cruz (2 ani).Barbatul pe care l-a angajat Beckham pentru Craciun se numeste Rex si are o scoala in Somerset pentru cei care vor sa devina Mos Craciun. El a fost angajat si de Phil Neville.
David si Victoria Beckham au platit si o firma de design interior numita "The Christmas Decorators" pentru a le transforma resedinta in vederea sarbatorilor.Pe de alta parte, Beckham a fost acuzat, duminica, la sosirea in Australia, unde va juca intr-un meci demonstrativ cu Sydney FC, ca a ignorat cativa copii "supravietuitori ai cancerului" care il asteptau in fata hotelului, precizeaza The Guardian. "Nu as face niciodata asta. Nu am facut asa ceva si nu voi face. Sunt mai mult decat dispus sa ii intalnesc oricand si oriunde vor", a declarat Beckham, precizand ca nu i-a observat pe copii. Emma Byers, in varsta de 14 ani, dorea sa ii daruiasca lui Beckham un cangur de jucarie. "Sunt multumita sa accept ca el nu i-a vazut pe copii. Copiii erau intr-o parte si in jurul lui Beckham erau multe camere. Era putin intuneric", a declarat mama fetei, Anita.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.