Presedintele clubului sportiv Universitatea Cluj , Gheorghe Roman, si-a pierdut viata joi noaptea  intr-un grav accident de circulatie, care a avut loc langa Brasov. Masina in care se afla barbatul se indrepta dinspre localitatea Rupea spre Bra
Presedintele clubului sportiv Universitatea Cluj , Gheorghe Roman, si-a pierdut viata joi noaptea intr-un grav accident de circulatie, care a avut loc langa Brasov. Masina in care se afla barbatul se indrepta dinspre localitatea Rupea spre Brasov. In masina se mai aflau vicepresedintele CS Universitatea, Cristian Voievod, cel care se afla si la volanul autoturismului, si secretara clubului, Maria Batali. „Conducatorul auto nu a adaptat viteza la conditiile de drum si, intr-o curba la stanga, a parasit carosabilul si a intrat intr-un zid de beton, aflat pe partea dreapta a directiei sale de deplasare“, a declarat Liviu Constantin Naghi, purtator de cuvant la IPJ Brasov.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.