Un tanar dambovitean risca pana la zece ani de inchisoare, dupa ce a intretinut relatii sexuale cu propria sa verisoara in varsta de doar 13 ani si jumaaate. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie Dambovita, totul a avut loc in urma c
Un tanar dambovitean risca pana la zece ani de inchisoare, dupa ce a intretinut relatii sexuale cu propria sa verisoara in varsta de doar 13 ani si jumaaate. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie Dambovita, totul a avut loc in urma cu o saptamana, cand tanarul B. Tiberiu, in varsta de 27 de ani, din comuna damboviteana Vulcana Pandele, a mers in casa unchiului sau pentru a-si petrece noaptea. Deja isi facuse un obicei in a dormi impreuna cu cele doua verisoare ale sale, una de zece ani, iar cealalta in varsta de 13 ani si 5 luni. Tanarul, care tocmai iesise din puscarie in luna mai a acestui an, unde fusese inchis pentru furt, a profitat de inocenta fetei de 13 ani si, dupa ce a amenintat-o ca o va spune tatalui ei ca fumeaza, a intretinut cu ea relatii sexuale normale.Actul sexual s-a petrecut chiar in patul in care dormea si micuta in varsta de zece ani, care a declarat ca nu a auzit nimic in acea noapte.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.