Fundatia Mereu Aproape impreuna cu vedetele Antenelor au organizat sambata un spectacol umanitar pentru dotarea cu aparatura medicala a Spitalului Clinic de Urgenta "Marie Curie", fost Budimex, din Bucuresti.

In timpul Teledonului organiza
Fundatia Mereu Aproape impreuna cu vedetele Antenelor au organizat sambata un spectacol umanitar pentru dotarea cu aparatura medicala a Spitalului Clinic de Urgenta "Marie Curie", fost Budimex, din Bucuresti.

In timpul Teledonului organizat de Fundatia Mereu Aproape si de vedetele celor 4 Antene (Alessandra Stoicescu, Gabriela Vranceanu Firea, Lucian Mandruta, Mircea Badea, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu, Mihai Gadea, Cristi Brancu, Diana Munteanu, Corina Danila, Dan Negru, Adelin Petrisor etc.), romanii de rand le-au dat din nou o lectie de solidaritate bogatasilor din Top 300, reusind sa adune SMS cu SMS nu mai putin de 612.000 de euro. Miliardarii Romaniei au fost "trasi de urechi" de Lucian Mandruta, pentru ca "au lipsit nemotivat la batalia cu viata".

Gazda Teledonului, Mihaela Radulescu, a fost mana de fier a acestei campanii, ce vine in ajutorul copiilor internati la Spitalul Clinic de Urgenta "Marie Curie". Motorul acestei actiuni umanitare a fost pus in miscare de tragedia prin care trece fetita omului de radio si televiziune Liana Stanciu, diagnosticata cu cancer la varsta de 2 ani.


NEDORITA RARITATE. Cazuri care te lasa fara respiratie! Fie ca este vorba despre o infectie la creier sau despre un copil nascut cu o greutate de 600 de grame ori cu hidrocefalee, toate provoaca suferinte ce nu se vor sterge niciodata din sufletele parintilor. Pana in acest moment sansa la viata a micutilor a constat in dedicarea cadrelor medicale de exceptie ale Spitalului Clinic de Urgenta "Marie Curie", care au luptat fara a avea resurse de inalta tehnologie. 1.500.000 de euro sunt necesari pentru renovarea Spitalului "Marie Curie", un loc al sperantei pentru cei peste 50.000 de copii din Romania care beneficiaza anual de ingrijiri.


SÃ… NE IUBIM. Acesta a fost primul indemn ce a venit printr-o voce unica si o chitara cu acorduri calde, semnat de Stefan Hrusca. Angela Similea, Maria Ciobanu, Nicolae Furdui-Iancu, Andra sunt cateva nume celebre care ne-au cantat si incantat in momentele cand speranta la viata nu s-a lasat asteptata! Mesaje care au venit in sprijinul acestei campanii i-au avut ca protagonisti si pe Florin Piersic, Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Monica Anghel.


SURPRIZA. Este suficient sa spun ca in acest proiect pentru viata s-a implicat formatia Pet Shop Boys. Nu mai este nevoie de nici o prezentare pentru Neill Tennant si Chris Lowe! Celebrii englezi au insistat sa vina la spectacol, pentru a arata ca le pasa de suferinta micutilor pacienti! Neill i-a indemnat pe romani sa faca un gest de suflet si sa ofere din putinul pe care il au celor mai putin norocosi.


SPRIJIN. Daca dupa numai o ora de emisie s-au strans 145.000 de euro din mesajele oamenilor de rand, finalul ne-a rezervat surpriza unei sume spectaculoase: 612.000 de euro. Aceasta suma se alatura celor 780.000 de euro stransi saptamana trecuta la Balul de Caritate de la Palatul Parlamentului, tot in conturile acestui proiect.
In cadrul Teledonului, vedetele "Antenelor" au strans 11.000 de euro, Saptamana Financiara - 3.000 de euro, revista Felicia - 2.000 de euro, persoane fizice, necunoscute publicului larg, au participat de asemenea cu sume cuprinse intre 1.000 si 10.000 de euro, apeland linia telefonica special pusa la dispozitie pentru persoanele cu dare de mana, Andra a oferit 1.000 de euro, Luminita Anghel 2.000 de euro etc.

Un spectacol umanitar cu si pentru copii. Nu numai vedetele s-au implicat in acest proiect, ci si copiii lor. Daca am vazut mesaje precum "Mami, te iubesc", "Tati, te iubesc" sau "Pot sa fac ceva ca sa salvez lumea?", trebuie sa intelegem ca daruirea nu vine doar din partea celor mari!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.