Rudele si familia lui Aleksandr Litvinenko au marcat, vineri, un an de la moartea fostului spion rus. Cu aceasta ocazie, tatal celui decedat si vaduva acestuia au organizat un scurt parastas in fata spitalului Universitar din Londra, unde barbatul si
Rudele si familia lui Aleksandr Litvinenko au marcat, vineri, un an de la moartea fostului spion rus. Cu aceasta ocazie, tatal celui decedat si vaduva acestuia au organizat un scurt parastas in fata spitalului Universitar din Londra, unde barbatul si-a trait ultimele zile din viata. Ei au recitit un document controversat, redactat de Litvinenko inainte de a muri, in care il acuza pe presedintele rus Vladimir Putin de asasinarea sa. Aleksander Litvinenko a murit pe 23 noiembrie 2006, dupa ce a fost otravit cu poloniu radioactiv. Pe patul de moarte, fostul spion a acuzat Kremlinul si autoritatile de la Moscova de implicare in aceasta crima. (I.M.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.