Concluzia rezulta dintr-un sondaj national realizat in luna noiembrie de Gallup Organization Romania pentru Agentia de Strategii Guvernamentale, pe un esantion de 1153 persoane de peste 17 ani, considerat reprezentativ pentru populatia adulta a Roman
Concluzia rezulta dintr-un sondaj national realizat in luna noiembrie de Gallup Organization Romania pentru Agentia de Strategii Guvernamentale, pe un esantion de 1153 persoane de peste 17 ani, considerat reprezentativ pentru populatia adulta a Romaniei, cu o eroare de +/-2,9% la un nivel de incredere de 95%.
Un numar reprezentand 80% dintre repondenti s-au pronuntat pentru introducerea uniformelor in scoala pentru toti elevii, iar alti 8% cred ca uniforma trebuie folosita doar la nivelul scolii generale. Introducerea uniformei doar pentru elevii de liceu este considerata potrivita de numai 1% dintre persoanele intervievate. (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.