Top - Motive ridicole pentru chiul  Toata lumea cauta motive pentru a mai trage chiulul. Unele explicatii insa sunt mai mult decat ridicole.
In a patra zi de munca, angajata unei firme americane a ajuns la birou cu o ora si jumatat
Top - Motive ridicole pentru chiul  Toata lumea cauta motive pentru a mai trage chiulul. Unele explicatii insa sunt mai mult decat ridicole.
In a patra zi de munca, angajata unei firme americane a ajuns la birou cu o ora si jumatate intarziere, scuzandu-se ca nu a gasit cladirea. Este un exemplu din colectia de scuze inedite ale angajatilor care nu-si respecta programul, stranse de site-ul de resurse umane Vault.com. "Un angajat n-a dat nici un semn de viata timp de doua zile. In a treia a aparut la serviciu si, cand i s-a cerut o explicatie, ne-a spus ca a avut o problema cu sotia. Adica, in timp ce se afla in apartamentul amantei sale, sotia lui a sunat la usa. El a raspuns si ea l-a lovit in cap cu o cratita, asa ca a zacut inconstient doua zile pe canapeaua amantei", povesteste seful de resurse umane al unei companii.   Minciuni. "In urma cu cativa ani, o angajata a lipsit o zi fara sa dea nici un telefon. A doua zi a venit plangand si ne-a spus ca a fost la politie sa faca plangere impotriva fostului sot, care a atacat-o pe ea si pe fiica ei cu un cutit. Toti colegii s-au aratat ingrijorati si s-au oferit sa o ajute. Peste cateva saptamani am aflat ca nu era casatorita si ca nu avea nici o fiica", povesteste directorul unei alte firme.  
Cea mai buna scuza pe care si-o aminteste seful unei companii de consultanta tehnologica apartine unei angajate pe care o atentionase pentru intarzieri si care a lipsit o zi fara sa anunte. "Mi-ati spus ca, daca mai intarzii, mai bine nu mai vin deloc", a motivat angajata. "Nu pot sa vin astazi. Sunt atat de nervos, incat mi-e frica sa nu dau cuiva cu ceva in cap", i-a spus la telefon un functionar sefului sau.   catalin.pruteanu@jurnalul.ro


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.