"In disputa dintre mine si Taubman, Taubman are probleme, si nu eu. Deocamdata, Taubman e in Romania si el trebuie sa respecte regulile din Romania. Intre timp, Taubman inteleg ca s-a dus sa se intalneasca cu un presedinte de partid in timpul campani
"In disputa dintre mine si Taubman, Taubman are probleme, si nu eu. Deocamdata, Taubman e in Romania si el trebuie sa respecte regulile din Romania. Intre timp, Taubman inteleg ca s-a dus sa se intalneasca cu un presedinte de partid in timpul campaniei electorale, s-a dus sa promoveze o campanie americana care e restanta in obligatiile sale contractuale din Romania, deci continua sa isi faca o actiune politica daca vreti sau o actiune de imagine proprie. E raspunderea domniei sale, dar deocamdata cred ca in relatia dintre mine si domnul Taubman, domnul Taubman are o problema, si nu eu", a raspuns Olteanu, citat de Mediafax. "Eu nu cred ca a fost invitat la PNL, eu cred ca zvonul ca ar fi fost invitat la PNL este o fasaiala cotrocenista. Dansii au ridicat intrebarea, dansii au dat raspunsul. Nu a existat niciun fel de anunt din partea PNL ca ar fi invitat domnul Taubman sau vreun alt ambasador si, in general, noi nu invitam ambasadori la actiunile de partid pentru ca ambasadorii n-au ce cauta la actiuni de partid. In momentul in care eu ii reprosez ca domnul Taubman se intalneste fara prea mare justificare cu Emil Boc in timpul campaniei electorale, va dati seama ca mi s-ar parea cu atat mai ridicol ca tocmai noi sa-l invitam la PNL", a mai spus Olteanu. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.