Miscarea Integrarii Spirituale in Absolut functioneaza ca o secta anticrestina si, totodata, ca un sistem piramidal unde membrii cotizanti sunt foarte disciplinati si bun-platnici. Retorica discipolilor lui Gabriel Bivolaru, un pseudo-guru, cu vadit
Miscarea Integrarii Spirituale in Absolut functioneaza ca o secta anticrestina si, totodata, ca un sistem piramidal unde membrii cotizanti sunt foarte disciplinati si bun-platnici. Retorica discipolilor lui Gabriel Bivolaru, un pseudo-guru, cu vadite devieri comportamentale, cu tente sexuale aberante, se extinde in doua directii de comunicare.

Guru a fugit la 'arienii din Nord>>
Prima, cea exoterica, vorbeste despre valorile nationaliste, un amalgam de credinte geto-dacice, trunchiate si cu rea-credinta, orientate catre un tip de superioritate rasiala. Aici se identifica si dusmanul, in grupurile iudeo-masonice, care doresc sa aserveasca intreaga omenire. In acest sens, editurile controlate de Miscare au publicat o serie de lucrari, printre care si „Protocoalele inteleptilor sionului“, carte dovedita ca un fals grosolan, opera a ohranei tariste, cea care, sub forma unor aforisme, gasise tapul ispasitor al raului in lume - evreii. Protocoalele, traduse in anii 20 in intreaga Europa, au starnit un val de antisemitism care a culminat cu holoca ustul de la jumatatea secolului XX. Teza-manifest a organizatiei lui Grig Bivolaru este redesteptarea constiintei noastre dacice-ariene si lupta impotriva demonului internationalismului iudaic, apeland la tehnici emotionale, generatoare ale urii de rasa. Din acest punct de vedere, MISA se comporta ca o extensie nazista in zorii unui mileniu al tolerantei europene. De ce, astazi, Grig Bivolaru se bucura de un tratament excelent in tarile scandinave? Probabil fiindca adeptii gruparii sale studiaza miturile nordului, locul de origine al „mostenitorilor de drept ai pamantului - arienii“. Nu vom insista foarte mult pe aceasta axa, insa recomandam studiul site-urilor miscarii si, pentru o intelegere cat mai temeinica a subiectului, cartile: „Hitler, magul intunericului“ de Jean Prieur si „Lancea Destinului“ de Trevor Ravencroft. Asadar, daca ne raportam la Iisus Hristos ca model absolut al desavarsirii spirituale si acceptam ca El este Calea, Adevarul si Viata, iar armele crestinului sunt iubirea, iertarea, toleranta si fratietatea universala, putem trage lesne concluzia ca toti cei care militeaza pentru izolare etnica, intoleranta rasiala, ura si dezbinare isi asuma un rol antihristic, si in acest sens va sfatuim sa urmariti pe net sau sa cititi publicatiile miscarii bivolariene.

Bautul urinii, practica de adoratie demonica
A doua cale de comunicare a sectei, cea esoterica, se bazeaza pe un amestec destul de incoerent de practici magice orientale, dar si occidentale. Avand ca motor principal „magia sexualis“, „preotii“ MISA propovaduiesc continenta sexuala (impiedicarea ejacularii), orgiile sexuale si consumarea in grup a urinei. Din punct de vedere al cercetatorilor ocultisti, se pot face analogii interesante cu anumite doctrine ale artelor intunecate, care, deschizand chakra muladhara, cea responsabila cu organele genitale, dezvolta in corpul eteric al practicantului un soi de dependenta energetica fata de initiator. Consumarea urinei, a sangelui si a fecalelor este intalnita in evul mediu ca practica de adoratie demonica, pornind de la premisa ca in dejectiile umane salasluiesc demonii ca dubluri nefolositoare ale elementelor constitutive ale fiintei: aer, apa, foc si pamant. Iar acestia, odata reactivati, devin slujitori ai celui care le-a dat valoare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.