Gruparea masculina de handbal Uztel Ploiesti a trecut, sambata, pe teren propriu, de formatia Pfadi Winterthur (Elvetia), scor 33-31 (19-18), in mansa secunda a turului III din Challenge Cup, dar a ratat calificarea in optimi deoarece in tur

Gruparea masculina de handbal Uztel Ploiesti a trecut, sambata, pe teren propriu, de formatia Pfadi Winterthur (Elvetia), scor 33-31 (19-18), in mansa secunda a turului III din Challenge Cup, dar a ratat calificarea in optimi deoarece in tur a fost invinsa cu scorul de 37-19. In meciul tur disputat in Elvetia, Uztel a fost invinsa cu scorul de 37-19. Principalii marcatori ai echipei Uztel Ploiesti au fost Bogdan Florea (6), Cristian Savloschi (6), Robert Stanciu (6) si Alexandru Petre (4).  Singura echipa masculina din Romania calificata mai departe in cupele europene este UCM Resita, care este prezenta in optimile Challenge Cup, dupa ce a invins in ambele manse pe LIF Lindesberg (Suedia).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.