Duminica, 25 noiembrie, afli tot ce conteaza despre desfasurarea alegerilor europarlamentare si a referendumului pentru uninominal de pe www.cotidianul.ro.

Reporterii Cotidianului va vor oferi informatii din sectiile de votare si de l
Duminica, 25 noiembrie, afli tot ce conteaza despre desfasurarea alegerilor europarlamentare si a referendumului pentru uninominal de pe www.cotidianul.ro.

Reporterii Cotidianului va vor oferi informatii din sectiile de votare si de la Biroul Electoral Central. Va vom tine conectati si la atmosfera de la centrele de campanie ale principalelor partide si nu vom uita sa va prezentam nici declaratiile facute de liderii politici dupa iesirea de la vot.

Nu va multumeste informatia seaca? Comentatorii nostri vor interpreta pentru dumneavoastra semnificatia votului de duminica in raport cu reconfigurarea scenei politice, cu formarea primului grup de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European alesi prin vot popular si cu viitorul sistemului electoral din Romania. Vor scrie pentru dumneavoastra: Doru Buscu, Corina Dragotescu, Sever Voinescu, Liviu Antonesei, Cristian Pirvulescu, Pavel Lucescu, Cristian Patrasconiu, Ciprian Ranghel, Cristian Teodorescu, Costi Rogozanu, Liviu Avram, Costin Ilie, Marius Cosmeanu si Mihnea Maruta.

Nu in ultimul rind, fotoreporterii Cotidianului va vor prezenta cele mai importante momente ale scrutinului si vor incerca sa va transmita prin instantaneele luate mai multe informatii decit reporterii nostri in o mie de cuvinte.

Iar daca presedintele Basescu va avea nevoie sa cumpere cite ceva din vreun supermarket dupa ce-si va exercita dreptul de vot, vom fi acolo sa-i surprindem declaratiile.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.