Asa a sunat interpretarea unui vers din imnul Croatiei la meciul cu Anglia, in loc de "Draga mea, stii cit de mult iti iubim muntii".

Muzicianul britanic care a cintat imnul croat inaintea meciului dintre Anglia si Croatia, de la mijlocul acestei saptamini, a gresit un vers si a rostit fara sa-si dea seama "Penisul meu este un munte", relateaza site-ul Ananova. Tony Henry a incercat sa interpreteze imnul national al oaspetilor in croata, insa nu a nimerit intocmai toate cuvintele. Suporterii croati cred ca acest incident amuzant i-a ajutat pe jucatori sa se relaxeze inaintea meciului de pe Wembley, unde Croatia a invins Anglia cu 3-2. Cind a ajuns la versul in care cuvintele trebuiau sa fie ,,mila kuda si planina’’ (,,Draga mea, stii cit de mult iti iubim muntii’’), Tony Henry a cintat de fapt ,,mila kura si planina’’, ceea ce s-ar traduce prin ,,Draga penis, esti muntele meu’’ sau ,,Draga mea, penisul meu este un munte’’. In acel moment, jucatorii croati au inceput sa se uite mirati unii la altii si sa chicoteasca.

Suporterii croati au cerut ca Henry sa primeasca o medalie de onoare pentru ca i-a ajutat pe jucatori sa se relaxeze si l-au invitat sa le cinte imnul in fiecare meci de la Campionatul European de Fotbal din 2008.