Episcopii din Colorado au denuntat secretul care a inconjurat noua achizitionare de catre Planned Parenthood a unor cladiri in statul lor si au spus ca publicul merita sa stie adevarul despre organizatie. Arhiepiscopul Charles Chaput de Denver (foto
Episcopii din Colorado au denuntat secretul care a inconjurat noua achizitionare de catre Planned Parenthood a unor cladiri in statul lor si au spus ca publicul merita sa stie adevarul despre organizatie. Arhiepiscopul Charles Chaput de Denver (foto), Episcopul Michael Sheridan de Colorado Springs si Episcopul Arthur Tafoya de Pueblo au dat cu ceva timp in urma o declaratie comuna despre recenta achizitionare de catre Planned Parenthood a unui sediu si a unei clinici la nord-est de Denver. In declaratie, episcopii acuza felul in care Planned Parenthood a dobandit proprietatea pentru noua clinica, sub masca unui alt nume. Planned Parenthood a declarat pentru The Denver Post ca intentiona sa realizeze intregul proiect in secret pentru a evita protestele si intarzierile care au afectat alte actiuni in intreaga tara. „Publicul merita sa cunoasca adevarul despre Planned Parenthood“, au scris episcopii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.