O persoana care a fost implicata intr-o relatie in care s-a simtit asfixiata de mainile protective ale partenerului va incerca pe viitor sa fuga din cusca invizibila impusa de ideea de cuplu. Simpatica si mai ales in floarea varstei, Angelei nu ii aj
O persoana care a fost implicata intr-o relatie in care s-a simtit asfixiata de mainile protective ale partenerului va incerca pe viitor sa fuga din cusca invizibila impusa de ideea de cuplu. Simpatica si mai ales in floarea varstei, Angelei nu ii ajunge doar ce are acasa. Ii place sa fie admirata de vecinii de palier, de mosulica de la chioscul de ziare, de aurolacul din coltul strazii, de soferul de la RATB, de tipii din lift, de colegii din birou, de chelnerul de unde isi ia masa la pranz, de... toti insii care ii ies in cale. Se simte frumoasa si puternica, stie ca imprastie sexualitate. Dar ea uita ca cineva o asteapta noaptea acasa, ca cineva ii face cafeaua de dimineata si ca se inchina la ea ca la o icoana. Nu o acuza nimeni ca ii place sa se simta femeie ci pentru ca raspunde la avansuri fara sa aiba vreo remuscare. Si de-ar fi doar zambete... Intr-o zi va plati pentru tot ce face.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.