Mai multi tineri au fost amendati de politistii constanteni dupa ce s-au luat la bataie in timp ce imparteau pliante electorale.   Politistii spun ca scandalul ar fi izbucnit pe fondul unui conflict mai vechi din timpul ca

Mai multi tineri au fost amendati de politistii constanteni dupa ce s-au luat la bataie in timp ce imparteau pliante electorale.   Politistii spun ca scandalul ar fi izbucnit pe fondul unui conflict mai vechi din timpul cand acestia erau colegi la liceu si a unor discutii contradictorii. RAFUIALA. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, inspector Radu Croitoru, a declarat ca incidentul a fost semnalat, vineri dupa-amiaza, lucratorilor de la Politia Rurala Constanta.In urma cercetarilor s-a stabilit ca bataia s-a petrecut in timp ce un grup de cinci tineri cu varste cuprinse intre 17 si 25 de ani din Constanta imparteau pliante electorale. In conflictul care s-a petrecut la marginea satului Oituz, comuna Lumina, a fost implicat un alt grup de trei localnici cu varste cuprinse intre 22 si 28 de ani.  Politistii spun ca scandalul ar fi izbucnit pe fondul unui conflict mai vechi din timpul cand acestia erau colegi la liceu si a unor discutii contradictorii. Tinerii s-au lovit reciproc si au suferit leziuni usoare. Ei au fost sanctionati contraventional de politisti pentru tulburarea linistii si ordinii publice.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.