Ungaria urmeaza sa reduca tinta deficitului bugetar pentru anul 2008 la 4% din produsul intern brut (PIB), fata de nivelul de 4,1% stabilit anterior, a declarat ieri ministrul de Finante Janos Veres, informeaza Reuters, preluat de NewsIn. "Anul acest
Ungaria urmeaza sa reduca tinta deficitului bugetar pentru anul 2008 la 4% din produsul intern brut (PIB), fata de nivelul de 4,1% stabilit anterior, a declarat ieri ministrul de Finante Janos Veres, informeaza Reuters, preluat de NewsIn. "Anul acesta vom mentine cu siguranta deficitul la 6,4%, iar daca Parlamentul va aproba bugetul, tinta deficitului bugetar pe anul 2008 va fi de 4%", a declarat Veres in cadrul unei conferinte. Ungaria a primit aprecieri din partea UE pentru masurile sale menite a reduce deficitul bugetar de la 9,2% anul trecut, cel mai mare nivel in UE, la doar 3,2% pana in 2009, aproape de nivelul necesar pentru adoptarea monedei europene.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.