Din cauza actelor de vandalism, a traficului de droguri si a prostitutiei din complexul Regie, Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR)a decis sa ia masuri urgente pentru asigurarea linistii din campus. In urma solicitarii UNSR-ului, minis
Din cauza actelor de vandalism, a traficului de droguri si a prostitutiei din complexul Regie, Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR)a decis sa ia masuri urgente pentru asigurarea linistii din campus. In urma solicitarii UNSR-ului, ministrul internelor, Cristian David, a declarat ca in maximum doua saptamani, in campusul Regie, va functiona o sectie de politie cu un efectiv de 54 de agenti. Totodata, se va amplasa si un dispecerat de supraveghere cu camere video, care va avea ca sarcina observarea si raportarea neregulilor. Cristian David a facut o vizita in complexul Regie pentru a sta de vorba cu reprezentantii UNSR despre problemele de protectie civila din campusuri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.